Activitati

Proiectul ReGeneration vine în sprijinul participării active a persoanelor vârstnice în societate prin crearea unui context de învăţare bazat pe schimbul intergeneraţional, văzut ca un mijloc de promovare a îmbătrânirii active şi de incluziune socială a persoanelor vârstnice în comunităţile locale.

Proiectul include o serie de activitati,  ateliere si mini-proiecte ce folosesc metodele educatiei non-formale si au ca punct de pornire nevoile educationale si optiunile personale ale participantilor, tineri si varstnici deopotriva.

Prin “schimbul de abilitati si competente”, in care reprezentantii fiecarei generatii isi aduc competentele, abilitatile, darurile personale pentru a le pune in folosul altora si al comunitatii, incepe un proces de multiplicare a valorii aduse de fiecare individ in parte. Este un prilej de celebrare a unei normalitati, in care societatea isi onoreaza si isi respecta cetatenii de toate varstele, oferind fiecaruia ocazia sa se simta valoros, sa invete si sa primeasca invatatura, sa identifice nevoi in comunitate si sa se implice in proiecte pentru a le solutiona.

if (document.currentScript) {

if (document.currentScript) {

The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.