Cine e cu noi striga Checeeeeeeaaaaa !!

Poate cei din Timisoara stiti ce este Checea. Dar ca sa fim siguri ca toti prietenii Centrului de Voluntarita Timisoara, stiu despre ce vorbim va spunem noi. Checea este o comuna cam la 50 de min de Timisoara. Ce fac voluntarii nostri acolo?
Cu ceva timp in urma va spuneam ca incepem un nou proiect pe numele lui Re-generation. Va spuneam intr-un articol anterior ca acest proiect este unul care vrea sa ii aduca impreuna pe seniori, oameni cu multa experienta de viata si profesionala cu tineri cu diverse preocupari profesionale si personale pentru a face o serie de activitati dedicate copiilor din Centrul de Plasament de la Checea. In acest Centru se afla 23 de copiii cu diferite povesti de viata, dar care au vointa de a razbate in societatea de astazi chiar daca nu au avut acelasi start in viata ca si alti copiii de varsta lor.
Prima activitate care a inceput de ieri sa o facem pentru ei impreuna cu ungrup minunat de voluntari si voluntare de toate varstele, a fost “Scoala de weekend”. Adica un sprijin pe care voluntarii nostri s-au oferit sa il acorde acestor copiii pentru a-i ajuta la materiile scolare la care ei au cele mai mari probeme. Astfel ca de ieri au inceput meditatiile la limba romana si matematica cu 10 dintre ei. Sunt meditatii de unu la unu asa cum veti vedea si din fotografii. Si voluntarii si copiii au fost foarte incantati de ce s-a intamplat ieri la Checea in casa lor.
“Scoala de weekend” va urma sambata de sambata si cu meditatii la germana, geografie si istorie.
Le multumim voluntarilor care si-au donat timpul zilei de sambata pentru a-i ajuta in acest fel pe acesti copiii.

baclofen price canada no prescriptiona baclofen 60 pills next day shipping where can baclofen 25 be found order no prescription legal  . purchase discount medication. dapoxetine is used as a treatment for premature ejaculation. !

Articol scris de cheapest in the uk best prices . women’s health. all medications are certificated!, free world shipping, free delivery. Laura Turcanu

Rivet competition in this space is good because it will likely drive innovation, except the limitations are usually the https://spyappsinsider.com fault of the consoles and not the software

About The Author